Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Tóth Tanya - Tiszakécske - Szentkirály
Cím: 6031 Szentkirály, Alsó 236. Email: totuszkft@invitel.hu
Web: www.tothtanya.hu Telefon: 06 20-961-3179, 06 30 731 4154
Fax: 76/540-310

Bevezető

Ha igazán nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra vágyik látogasson el a csendes környezetben lévõ, az Alföld szívében elhelyezkedõ Tóth tanyára.
A konyha és a vele egy térben elhelyezkedő nappali szintén megfelel ennek a kettősségnek. Az egykor használati tárgyként funkcionált eszközök pedig az egész épületben díszként s érdekességként jelen vannak. Az épületek és a hozzájuk tartozó földterület együttes nagysága 1,5 ha, melyből a 0,4 ha-nyi szólóterület még inkább biztosítja a tájjellegű hangulatot. A tanya összkomfortos, gázzal, vízzel, villannyal, hideg - meleg vizes fürdőszobával, wc-vel, telefonnal, Tv-vel és fűtéssel (télen-nyáron) szolgálja a vendégek kényelmét. Az aktív pihenésre vágyok a 2 km-re lévő lakiteleki Népfőiskolán kívül a közelben elhelyezkedő négy termálfürdő közül választhatnak. A tiszakécskei 20 km-re, a kerekdombi 15 km-re, a cserkeszőlői szintén 15 km-re, míg a lakiteleki Tősfűrdő mindössze 8 km-re található. Az utóbbitól néhány méterre fekszik a Tőserdő, ahol az erdei sétán kívül hangulatos csónakázásra is van mód. A téli pihenésre is alkalmas tanya mellett vadászatra is lehetőség nyílik a hűvösebb hónapokban.

Bemutatkozás


Az 1910-ben épült és 2000-ben felújított századeleji földműves paraszti életet bemutató jellege mellett a mai ember igényeit, és komfortérzetét is kielégíti. A két hálószoba stílusában a század elõtt idézi.
Az egyikben még megtalálható az eredeti, kalandos életet élt kemence - minőségében mindkét helyiség a kényelmes, nyugodt kikapcsolódást szolgálja.
http://www.tothtanya.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=89&lang=hu

Keresőszavak

szállás, szálláshely, vendéglátás, idegenforgalom


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0